Bezoek dé vakbeurs voor de ICT-branche

We zoeken allemaal naar wegen om onze tijd zo effectief mogelijk in te delen. De ICTVakdag is daarvoor een uitstekende gelegenheid. Want dit is hét evenement in de ICT-branche waar u uw vakgenoten, leveranciers en fabrikanten op een unieke manier kunt ontmoeten.

U wilt op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied? U wilt gratis belangwekkende lezingen over uw vakgebied bijwonen? U wilt de belangrijkste ondernemers en beslissers uit de branche ontmoeten? Dan mag u de ICTVakdag 2014 gewoon niet missen. Want voor wie de ICTVakdag bezoekt, zijn alle kansen waarvoor anders een apart mogelijkheid moeten worden gecreëerd op één dag binnen handbereik.

Impressie ICTVakdag

Meer dan 100 exposantenunits

In 2013 waren alle exposantenunits al weken voor de ICTVakdag volgeboekt. Vanwege die overweldigende belangstelling zijn er voor 2014 meer exposantenunits gepland. Niet alleen in een grotere ruimte, maar ook overzichtelijker gepresenteerd. Zodat u, ondanks dat er meer dan 1700 bezoekers komen, toch rustig exposantenunits, seminars en lezingen kunt bezoeken en diegenen kunt spreken waarvoor u komt. Want tijdens de ICTVakdag is iedere belangrijke speler uit de branche aanwezig. Daardoor is het een dag die uitermate geschikt is om uw netwerk uit te breiden.

12 Mei 2014

De ICTVakdag wordt gehouden op maandag 12 mei 2014 in de Jaarbeurs te Utrecht.

De zaal gaat om 11.00 uur open en de ICTVakdag eindigt om 17.00 uur.

Aanmelden?

Meld u aan als bezoeker