Uw eigen stand op de ICTVakdag

In 2014 organiseert ICTWaarborg voor de zesde maal de ICTVakdag, hét evenement waar de belangrijkste ondernemers en beslissers uit de branche elkaar op een unieke manier ontmoeten. Voor iedere leverancier, fabrikant of distributeur dan ook dé gelegenheid om hun nieuwste producten en technologieën te tonen.

Wanneer en voor wie?

De ICTVakdag is op maandag 12 mei in de Jaarbeurs te Utrecht en is exclusief toegankelijk voor mensen werkzaam bij computer(web)winkels, automatiseerders, telecombedrijven en servicebedrijven. De zaal gaat om 11.00 uur open en de ICTVakdag eindigt om 17.00 uur.

Zoals gewoonlijk is de dag toegankelijk voor alle bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven, maar daarnaast kan de ICTVakdag nu ook worden bezocht door bedrijven die niet zijn aangesloten. Een ideale mogelijkheid dus om uw relaties uit te nodigen voor een vakbeurs waarop zij iedereen kunnen ontmoeten die er toe doet in de branche!

Bezoekers tijdens de ICTVakdag

De ICTVakdag wordt deze keer drukker dan ooit, want:

  • iedereen vanuit de branche is welkom, de uitnodiging gaat dan ook naar ruim 16.000 bedrijven;
  • ICTWaarborg is het afgelopen jaar gegroeid naar ruim 1300 aangesloten bedrijven;
  • er is geen andere toonaangevende beurs in de branche.
Exposantenunits
ICTVakdag exposantenunit

Wilt u uw bedrijf tijdens de ICTVakdag presenteren, dan kunt u gebruik maken van representatieve units die alle zijn voorzien van bedrijfsnaam, vloerbedekking, verlichting, wandcontactdozen, een balie, een statafel en drie krukken. De units variëren van 6 m² tot 64 m². Units vanaf 18 m² hebben tweemaal de eerder genoemde inrichting.

Verder krijgen 2 personen vrije toegang tot ICTVakdag, heeft u toegang tot de registratiedatabase en is er volledige ondersteuning door de organisatie van de ICTVakdag. Exposanten ontvangen een uitrijkaart voor de parkeergarage.

Deelnemen aan de ICTVakdag kan al vanaf € 220,- .

Nu al reserveren betekent meteen winst

Wanneer u zich nu al registreert als deelnemer aan de ICTVakdag worden uw bedrijfslogo en bedrijfsinformatie per direct op onze drukbezochte website geplaatst en gezien door meer dan 100.000 bezoekers. Zonder dat het u een cent extra kost. Daarnaast bent u verzekerd van een mooie unit en betaalt u pas in 2014. Genoeg redenen dus om nog vandaag te reserveren!

Presenteer u in het ICTVakblad

Tijdens de ICTVakdag 2014 wordt het ICTVakblad opnieuw uitgegegeven, een hoogwaardig informatief vakblad dat gratis wordt uitgedeeld aan bezoekers van de ICTVakdag. Het blad telt 110 pagina’s en heeft een papieren oplage van 5.000 exemplaren. Daarnaast wordt het ook in digitale vorm verspreid onder ruim 16.000 geadresseerden.

In het ICTVakblad vindt u uitgebreide achtergrondinformatie over de diensten en producten van ICTWaarborg. Tevens aandacht voor de populairste onderwerpen uit ons kenniscentrum, informatie over de verschillende portals en verrassende onderwerpen die onze branche raken.

Verder natuurlijk veel aandacht voor de ICTVakdag zelf: wie zijn de exposanten? Welke onderwerpen staan er op het programma en welke sprekers mag u verwachten? Uiteraard is er ook een duidelijke plattegrond van de ICTVakdag in opgenomen.

Wilt u zich als exposant extra onder de aandacht brengen? Dan kan dat via een advertentie het ICTVakblad. Dit maakt deel uit van het sponsorpakket van deze beursdag dat u kunt bestellen voor maar € 995,-.


Klik hier voor een preview van het vakblad

Participeren kan al v.a. € 220,00

Registreer hier of informeer naar de mogelijkheden:

Brancheorganistie ICTWaarborg   
Organisatie: Danielle Evers
E-mail: info@ictwaarborg.nl
Telefoon: 088 77 300 72