Uw eigen stand op de ICTVakdag

In 2016 organiseert ICTWaarborg voor de achtste maal de ICTVakdag, de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT. Ondernemers en spelers ontmoeten elkaar in een dynamische ambiance. Voor u als leverancier, fabrikant of distributeur is de ICTVakdag dan ook de ideale gelegenheid om uw nieuwste producten en diensten in de spotlights te zetten. 

Wanneer en voor wie?

De ICTVakdag vindt plaats op 9 mei 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht en is exclusief toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn bij computer(web)winkels, automatiseerders, telecombedrijven en servicebedrijven. U praat daarom altijd met mensen die geïnteresseerd zijn in ICT. De dag is toegankelijk voor alle bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven, maar ook niet-aangesloten bedrijven kunnen zich presenteren op de Vakdag. Ook biedt de ICTVakdag u de mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen. Laat ze onderdompelen in de vooruitstrevende wereld van de ICT. 

Bezoekers tijdens de ICTVakdag

De ICTVakdag wordt drukker en interessanter voor u dan ooit, want:

  • Werkelijk iedereen uit de branche is welkom. Een uitnodiging voor deze dag gaat dan ook naar ruim 16.000 bedrijven!
  • ICTWaarborg is sterk groeiend, met op dit moment maar liefst 1.300 aangesloten bedrijven
  • De ICTVakdag is de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT en is daarmee uniek
  • U ontmoet inspirerende mensen en breid op een laagdrempelige manier uw netwerk verder uit
  • U maakt kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van ICT
Representatieve exposantenunits
ICTVakdag exposantenunit

Wilt u ook op deze unieke manier in contact komen met spelers en (toekomstig) klanten? Presenteer dan uw bedrijf tijdens de ICTVakdag. Reeds 20% van de exposantenunits waren na de ICTVakdag 2015 al direct gereserveerd. U kunt gebruik maken van representatieve units, die zijn voorzien van bedrijfsnaam, vloerbedekking, verlichting, wandcontactdozen, een balie, een statafel en drie krukken. Hiermee kunt u uw klanten op de juiste manier ontvangen en informeren over uw bedrijf. De units variëren van 6m2 tot 64m2. Units met een grootte vanaf 18m2 hebben tweemaal de eerder genoemde inrichting tot hun beschikking.

Verder krijgt u als exposant voor twee personen vrije toegang tot de ICTVakdag en heeft u toegang tot de registratiedatabase. In deze database ziet u eenvoudig welke partners, leveranciers en distributeurs zich ook hebben aangemeld. Wie wil u zeker weten spreken? Ook ontvangt u een gratis uitrijkaart voor de parkeergarage.

Deelname aan de ICTVakdag is al mogelijk vanaf €220,-.

Nu reserveren betekent nu winst

Wanneer u zich nu registreert als exposant van de ICTVakdag, worden uw bedrijfslogo en bedrijfsinformatie meteen op de drukbezochte website van ICTWaarborg geplaatst. U wordt dan gezien door meer dan 100.000 bezoekers.

Presenteer uw bedrijf in het ICTVakdag Magazine

Tijdens de ICTVakdag wordt het ICTVakdag Magazine uitgegeven. Een hoogwaardig, informatief vakblak dat gratis wordt uitgedeeld onder alle bezoekers van de ICTVakdag. Het papieren blad kent een oplage van 5.000 exemplaren. Daarnaast wordt het blad ook digitaal uitgegeven en verspreid onder ruim 16.000 bedrijven. In het ICTVakdag Magazine vindt u veel informatie over de dag zelf: wie zijn de exposanten? Welke onderwerpen staan er op het programma en welke spreker mag u echt niet missen? Maar ook vindt u er uitgebreide achtergrondinformatie over de diensten en producten van ICTWaarborg, is er aandacht voor opvallende en populaire trends uit de branche en vindt u er informatie over de verschillende portals van ICTWaarborg.

Wilt u uw bedrijf in een nog grotere spotlight zetten? Plaats dan een advertentie in het ICTVakdag Magazine. Participeren kan al vanaf €220,-. Een A4-advertentie maakt deel uit van het gouden sponsorpakket. Dit sponsorpakket, inclusief uw logo op deze website, vermelding op de plattegrond op de website en vermelding op de plattegrond in het magazine, kunt u bestellen voor €995,-. De andere sponsorpakketten vindt u bij het aanmeldformulier.

Registreer hier of informeer naar de mogelijkheden:

Brancheorganistie ICTWaarborg   
Organisatie: Danielle Evers
E-mail: info@ictwaarborg.nl
Telefoon: 088 77 300 72