Bezoek dé vakbeurs voor de ICT-branche

We zijn allemaal op zoek naar een manier om onze tijd zo effectief mogelijk in te delen. De ICTVakdag is hiervoor de uitstekende gelegenheid. U ontmoet uw vakgenoten, leveranciers en distributeurs op een unieke manier, op één locatie. 

Natuurlijk wilt u op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT-branche, maar waar vindt u die? U wilt netwerken met de belangrijkste ondernemers en beslissers op het gebied van ICT, maar u weet niet waar of wanneer. U bent nieuwsgierig naar innovaties en nieuwe mogelijkheden en wil hierover graag meer informatie. Bezoekt u dan de ICTVakdag. Neem deel aan belangwekkende lezingen en seminars, maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen en breid uw netwerk verder uit met inspirerende spelers uit de ICT-branche. 

Exposantenunits

Net als in 2014, waren alle exposantenunits in 2015 al snel gereserveerd. Ook in 2016 worden veel exposanten verwacht. Vanwege het groeiende aantal exposantenunits worden deze op een overzichtelijke manier gepresenteerd, in een grote ruimte. Op deze manier kunt u de exposantenunits, seminars en lezingen bezoeken waar u voor komt. Tijdens de ICTVakdag is iedere belangrijke speler uit de branche aanwezig. Dit maakt de ICTVakdag een geschikt evenement om uw netwerk nog verder uit te breiden.

9 Mei 2016

De ICTVakdag wordt gehouden op maandag 9 mei 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Aanmelden?

Schrijf u gratis in als bezoeker

Maandag 9 mei 2016
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2016 organiseert ICTWaarborg voor de achtste maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2015
Lees het magazine hier online