Uw eigen stand op de ICTVakdag

U zoekt, ICTVakdag heeft!

In 2017 organiseert ICTWaarborg wederom de ICTVakdag, de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT. Ondernemers en spelers ontmoeten elkaar in een dynamische ambiance. Voor u als leverancier, fabrikant of distributeur is de ICTVakdag dan ook de ideale gelegenheid om uw nieuwste producten en diensten in de spotlights te zetten. 

Wanneer en voor wie

De ICTVakdag vindt plaats op 8 mei 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht en is exclusief toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn bij computer(web)winkels, automatiseerders, telecombedrijven en servicebedrijven. U praat daarom altijd met mensen die geïnteresseerd zijn in ICT. De dag is toegankelijk voor alle bij ICT-bedrijven (deelnemers en niet-deelnemers). Ook biedt de ICTVakdag u de mogelijkheid om uw relaties uit te nodigen. Laat ze onderdompelen in de vooruitstrevende wereld van de ICT. 

De ICTVakdag wordt drukker en interessanter voor u dan ooit, want:

  • Iedereen uit de branche is welkom. Een uitnodiging voor deze dag gaat dan ook naar ruim 16.000 bedrijven!
  • ICTWaarborg is sterk groeiend, met op dit moment maar liefst 1.300 aangesloten bedrijven
  • De ICTVakdag is de meest toonaangevende beurs op het gebied van ICT en is daarmee uniek
  • U ontmoet inspirerende mensen en breid op een laagdrempelige manier uw netwerk verder uit
  • U maakt kennis met de nieuwste innovaties op het gebied van ICT

Representatieve exposantenunits

Wilt u ook op deze unieke manier in contact komen met spelers en (toekomstig) klanten? Presenteer dan uw bedrijf tijdens de ICTVakdag. Reeds 20% van de exposantenunits waren na de ICTVakdag 2016 al direct gereserveerd. De units variëren van 9m2 tot 90m2. Deelnemen aan de ICTVakdag? Klik hier voor de mogelijkheden.

Nu reserveren betekent nu winst

Wanneer u zich nu registreert als exposant van de ICTVakdag, worden uw bedrijfslogo en bedrijfsinformatie meteen op de drukbezochte website van ICTVakdag geplaatst. U wordt dan gezien door meer dan 100.000 bezoekers.

Presenteer uw bedrijf in het ICTVakdag Magazine

Tijdens de ICTVakdag wordt het ICTVakdag Magazine uitgegeven. Een hoogwaardig, informatief vakblak dat gratis wordt uitgedeeld onder alle bezoekers van de ICTVakdag. Het papieren blad kent een oplage van 5.000 exemplaren. Daarnaast wordt het blad ook digitaal uitgegeven en verspreid onder ruim 16.000 bedrijven. 

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2016
Lees het magazine hier online