Mediakit

Tekst nieuwsbrief

U wilt op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT-branche, maar u weet niet waar of wanneer? Op 8 mei 2017 in hal five van de Jaarbeurs in Utrecht ontdekt u in een dag dé nieuwste ontwikkelingen, ervaart u dé nieuwste producten en diensten en wordt u op de hoogte gesteld van dé nieuwste trends in de ICT-branche!

De belangrijkste ondernemers en beslissers op het gebied van ICT zijn aanwezig tijdens dit jaarlijkse meet-and-greet evenement. De ICTVakdag is de grootste beurs die specifiek is gericht op ICT-bedrijven. Een dag waar vakgenoten, leveranciers en distributeurs elkaar kunnen ontmoeten op een unieke manier, op één locatie. Deelnemen aan deze unieke ervaring?

Schrijf u hier gratis in als bezoeker.

Tekst relatie uitnodigen

Geachte relatie,

Maandag 8 mei 2017 wordt de ICTVakdag in hal five van de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. Ook bedrijfsnaam invullen is daar aanwezig. 

Wij willen u graag in onze stand verwelkomen.

De ICTVakdag is de grootste beurs die specifiek is gericht op ICT-bedrijven. Een belangrijk onderdeel van de ICTVakdag is het uitgebreide programma met interessante lezingen en workshops. Maar bovenal is de ICTVakdag hét jaarlijkse meet-and-greet-evenement in onze branche waar u vakgenoten, leveranciers en fabrikanten op een unieke manier, op één locatie ontmoet.

Schrijf u nu in

Als u zich nu direct aanmeldt, kunt u uw gratis toegangskaarten afhalen bij de ingang. Zo vermijdt u de rij. 

ICTVakdag - maandag 8 mei 2017

De ICTVakdag is open vanaf 11.00 uur en het sluit om 17.00 uur. Meer informatie en het volledige programma vindt u op www.ictvakdag.nl.

Ik hoop u 8 mei persoonlijk bij onze stand te mogen ontmoeten. 

 

Download een van de banners in het gewenste formaat.

   

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2017
Lees het magazine hier online