Nieuws

Onze deelnemers zijn VIPS

29-04-16 - En zo behandelen we ze ook in onze VIP lounge in Ibiza-sfeer. Neem een voorproefje op een all inclusive-vakantie met gratis zonnige hapjes en drankjes en de muziek van DJ Maj Ulbrand. Alleen voor ICTWaarborg-deelnemers, onze VIP's. Ja, het heeft voordelen om ICTWaarborg-deelnemer te zijn. Ook de 364 andere dagen van het jaar. Nog geen deelnemer? Klik hier om u aan te sluiten als deelnemer bij ICTWaarborg.

Lees meer...
Schrijf u gratis in als bezoeker en ontvang ons magazine

14-04-16 - De ICTVakdag is de grootste beurs die specifiek is gericht op ICT-bedrijven. Een belangrijk onderdeel van de ICTVakdag is het uitgebreide programma met interessante lezingen en workshops. Maar bovenal is de ICTVakdag hét jaarlijkse unieke meet-and-greet-evenement in onze branche waar u vakgenoten, leveranciers en fabrikanten op één locatie ontmoet.

Lees meer...
Volgeboekt!

05-04-16 - ICTVakdag is wederom volgeboekt! Hierbij willen wij alle standhouders bedanken die deze dag mede mogelijk maken.

Lees meer...
Nog maar 3 stands beschikbaar...

25-03-16 - Heeft u interesse om potentiële nieuwe klanten te ontmoeten? Uw product of dienst aan onze velen bezoekers te tonen? Boek dan een stand tijdens de ICTVakdag.

Lees meer...
Microsoft en HP prominent aanwezig met ieder een eigen VIP-zaal

25-03-16 - De ICTVakdag heeft er dit jaar twee zalen bijgekregen. Microsoft en HP zullen beide prominent aanwezig zijn op de ICTVakdag met beide een eigen VIP-zaal ter beschikking. In deze zalen zullen zij lezingen gaan geven voor VIP-gasten. Na de lezing kunnen deze bezoekers een drankje drinken en een hapje eten in de VIP-lounge die speciaal is ingericht voor de VIP-gasten.

Lees meer...

Archief

April 2016
Maart 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
Mei 2015

Maandag 9 mei 2016
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2016 organiseert ICTWaarborg voor de achtste maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2015
Lees het magazine hier online