ICTVakdag: Nog 1 exposanten unit beschikbaar

Geplaatst op 14 maart 2012 om 14:13

De ICTVakdag kan zich op een grote belangstelling verheugen. Vorig jaar waren alle 70 exposantenunits al weken voor de ICTVakdag volgeboekt, reden om - vanwege die overweldigende belangstelling - dit jaar 100 exposantenunits te plannen. Twee maanden voor de ICTVakdag in mei zijn nu al bijna alle units geboekt. Slechts 3 zijn er nog beschikbaar, dus als u zich nog wilt inschrijven als exposant voor de ICTVakdag, dan moet u dat zo snel mogelijk doen. Zeker als u gebruik wilt maken van het sponsorpakket. Deze week is de laatste kans dat u hiervan optimaal gebruik kunt maken, want onderdeel van het pakket is een gratis advertentie in het ICTVakblad en daarvoor geldt deze week de deadline.

Alle bekende fabrikanten en leveranciers geven tijdens de ICVakdag acte de présence en wilt u niet wachten om binnen te komen, dan doet er goed aan zich alvast als bezoeker in te schrijven.

ICTVakdag 2012 biedt een fors ruimer aanbod dan voorheen. Niet alleen in een grotere ruimte, maar ook overzichtelijker gepresenteerd. Zodat u, ondanks dat er meer dan duizend bezoekers komen, toch rustig stands, seminars en lezingen kunt bezoeken en diegenen kunt spreken waarvoor u komt. Want tijdens de ICTVakdag is iedere belangrijke speler uit de branche aanwezig. Daardoor is het een dag die uitermate geschikt is om uw netwerk uit te breiden.

ICTVakdag 2012, de dag die u niet mag missen!
Klik hier om aan te melden!

Meer nieuws, maart 2012

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2017
Lees het magazine hier online