Aanmelden als bezoeker van de ICTVakdag

Geplaatst op 13 april 2012 om 06:57

In 2012 organiseert ICTWaarborg voor de vierde maal de ICTVakdag, waar u op een unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. De dag is zowel toegankelijk voor deelnemers van ICTWaarborg als voor niet aangesloten bedrijven. Een evenement waar u kennis kunt maken met nieuwe producten en uw netwerk uit kunt breiden met nieuwe contacten.

U kunt zich hier inschrijven als bezoeker van de ICTVakdag! Maak op 14 mei 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht kennis met vakgenoten, leveranciers en fabrikanten en ontdek de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten binnen uw vakgebied.

Meer nieuws, april 2012

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2017
Lees het magazine hier online