Een succesvolle ICTVakdag!

Geplaatst op 9 mei 2017 om 17:20

Gisteren hebben we voor de negende keer een succesvolle ICTVakdag georganiseerd in de Jaarbeurs. Ondernemers en beslissers op het gebied van ICT kwamen hier om te netwerken, interessante seminars te volgen en kennis te maken met de nieuwste innovaties binnen hun vakgebied.

Het sfeerthema van de ICTVakdag was ‘culinair’ en geheel in de stijl van het thema werden de bezoekers bij binnenkomst welkom geheten bij het adviescentrum van ICTWaarborg. Zij konden daar terecht voor allerlei vragen met betrekking tot hun bedrijfsvoering. Op de andere stands werden de nieuwste ontwikkelingen getoond en kregen de bezoekers uitgebreide informatie.

In vier verschillende zalen werden interessante seminars gegeven door onder andere HP, Dropbox, Oracle, Nederlands Cyber Collectief en ICTRecht. Wist je bijvoorbeeld dat slechts 22% van het IT budget ligt bij de IT afdeling en dat 78% van het budget dus op andere afdelingen ligt? Marcel van de Gender van Dropbox gaf op enthousiaste wijze een leerzame seminar over Dropbox Business. 

In de HP VIP Room werd je bijgepraat over de nieuwste trends op het gebied van mobiel en flexibel werken en werden de allernieuwste premium producten getoond.

Hoe kun je vrijwel kosteloos succesvol aan marketing doen? Wat zijn de do’s en dont’s en hoe zorg je ervoor dat je meer gekwalificeerde leads genereert? Peter Vos van Conceptsales gaf daarover een zeer inspirerende sessie.

Nieuw dit jaar was dat de seminars werden gehouden met behulp van Sennheiser’s Silent Seminar headsets, waardoor ze extra duidelijk te horen waren. 

Het was een zeer geslaagde dag, die werd afgesloten met een feestelijke borrel op de stand bij onze partner dean one.

De foto's van de ICTVakdag kun je hier terugvinden.

Meer nieuws, mei 2017

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2017
Lees het magazine hier online