ERGOTRON voor het eerst op ICTVakdag 2017

Geplaatst op 4 mei 2017 om 11:35

Sinds meer dan 3 decennia ontwikkelt Ergotron betaalbare, ergonomische producten voor computergebruikers, die zorgen voor een beter comfort, een betere gezondheid en een verhoogde productiviteit op het werk. De oprichter Harry Sweere was in 1982 betrokken bij het opzetten van de ophang- en montagestandaard VESA voor monitoren en tv-schermen. Deze standaard wordt vandaag te dag nog steeds door vele fabrikanten gebruikt. De passie voor producten die zowel gebruiksvriendelijk zijn, als ook een mooi design hebben, leidde tot de ontwikkeling van de beweegbare lcd-arm voor beeldschermen en accessoires, welke sinds begin af aan is uitgerust met onze unieke en succesvolle Constant Force™ hef- draai- en kanteltechniek.

Om onze eerste deelname aan de beurs te vieren, trakteren wij de bezoekers op heerlijke, authentieke Griekse smoothies. Daarnaast verloten wij iedereen uur één van onze nieuwe LX Desk Mount Monitor Arm onder de deelnemers van de reseller-tour, welke wordt georganiseerd door de organisatie van de ICTVakdag.

 Waarom kiezen voor Ergotron?

-        Productinnovator met Design- en Engineering-Excellence; wij beschermen onze kerntechnieken.

-        Pionier in de Office-, Healthcare-  en Onderwijssector

-        Gefocusseerd op hedendaagse en toekomstige behoefte van al onze klanten – resellers en eindgebruikers

-        Trots op onze pioniersgeest, waarbij wij dagelijks streven naar het door ontwikkelen van onze producten om zo een steeds hogere    efficiëntie te bereiken.

Kom dus gerust langs op onze stand (G2) voor een heerlijke smoothie en maak kennis met onze organisatie, onze kwaliteitsproducten en ervaar zelf waarom wij met een gerust hart 10 jaar garantie geven op onze monitorarmen.

 

Meer nieuws, mei 2017

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2017
Lees het magazine hier online