maandag is het zover: dé netwerkborrel bij dean one @ ICTVakdag 2017

Geplaatst op 3 mei 2017 om 09:50

Voor het negende jaar op rij organiseert ICTWaarborg hét evenement voor de ICT-branche: ICTVakdag. Tijdens deze beurs komen vakgenoten, leveranciers en distributeurs samen. De beurs is toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn bij computer(web)winkels, automatiseerders, telecombedrijven en servicebedrijven.

SAVE THE DATE!
dé netwerkborrel bij dean one @ ICTVakdag 2017
  8 mei 2017 ● 16.00 – 18.00 uur

ICTVakdag opent 8 mei 2017 vanaf 11.00 uur haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs belooft dit jaar drukker en interessanter te worden dan ooit, gezien het aantal genodigden en het aantal bedrijven dat zich afgelopen jaar heeft aangesloten bij ICTWaarborg.
 
dean one zal ook dit jaar aanwezig zijn en bovendien vindt de officiële netwerkborrel aan het einde van de dag bij dean one plaats. dean one’s stand zal dan worden omgebouwd tot een echte dean bar inclusief DJ. Onder het genot van de muziek, een hapje en een drankje, zal het volop netwerken worden met honderden ICT-vakgenoten.

 

U bent natuurlijk van harte welkom tijdens dé netwerkborrel op onze stand:
See you there!

Meer nieuws, mei 2017

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2017
Lees het magazine hier online