Programma

Programma zalen

De ICTVakdag heeft er dit jaar twee zalen bijgekregen. Microsoft en HP zullen beide prominent aanwezig zijn op de ICTVakdag met beide een eigen VIP-zaal ter beschikking. In deze zalen zullen zij lezingen gaan geven voor VIP-gasten. Na de lezing kunnen deze bezoekers een drankje drinken en een hapje eten in de VIP-lounge die speciaal is ingericht voor de VIP-gasten. 

Security-zaal

In de Security-zaal kan de liefhebber van Security zijn hart ophalen. Een zaal speciaal ingericht op Security met verschillende fabrikanten en verschillende sprekers. Spam, phising en hackers krijgen steeds nieuwe vormen van cybercrime. De Security-zaal geeft u informatie over de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Innovatie-zaal 

Benieuwd naar nieuwe producten en diensten? Bezoek dan de innovatie-zaal. Hier kunt u verschillende fabrikanten vinden die innovatieve producten aanbieden. Succesvol innoveren begint met een goed product. In deze zaal kunt u kennismaken met de nieuwe markt, wat biedt het u en uw klanten? Is er business uit te halen voor mij? De innovatie-zaal geeft u de antwoorden. 

Adviescentrum

In het adviescentrum zullen verschillende onderwerpen aan bod komen. U kunt hier terecht voor juridische vragen, bijvoorbeeld over de juridische documenten van ICTWaarborg, de meldplicht datalekken of de bewerkersovereenkomst. Verder kun je hier terecht voor informatie over marketing en advies over verschillende verzekeringen.

Ontmoet Huisautomatisering

Huisautomatisering is inmiddels enige tijd actief onder de deelnemers van ICTWaarborg. Huisautomatisering is new business en de groeimarkt voor de komende jaren. Comfort, gemak en veiligheid. Dat wil de consument en de sleutel daartoe moet geboden worden door ICT-bedrijven. Er zijn voldoende nieuwe kansen en mogelijkheden op dit gebied. De verschillende fabrikanten vertellen u hier graag over in de innovatie-zaal.

Meet the press

In de Media Lounge op de ICTVakdag is de redactie van Dutch IT Channel aanwezig voor een live verslag van de ICTVakdag met regelmatig een video update. Ook kunt u hier TBM Media, ChannelConnect en Digitailing vinden.

        

Maandag 9 mei 2016
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2016 organiseert ICTWaarborg voor de achtste maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2015
Lees het magazine hier online