Programma

Tijdens ICTVakdag zijn er twee zalen waarin gedurende de hele dag spreeksessies worden georganiseerd. Dit zijn de Innovation Journey-zaal en de Telecom Experience-zaal.

 

The Innovation Journey                The Telecom Experience

 

Innovation Journey

In de zaal met als thema ‘Innovation Journey’ worden spreeksessies verzorgd waarin kennis wordt gedeeld over verschillende soorten innovaties. Dit kunnen enerzijds technische innovaties zijn, waar u van op de hoogte moet zijn, maar anderzijds ook innovaties op het gebied van sales en marketing, waar u als ondernemer mee aan de slag kunt gaan.

Bekijk hier het volledige programma in de Innovation Journey

 

Telecom Experience

De zaal met als thema ‘Telecom Experience’ toont verschillende mooie cases waarbij telecom op een innovatieve en succesvolle manier is geïmplementeerd. Telecom is tegenwoordig veel meer dan enkel telefonie. Denk bijvoorbeeld aan apps, het Internet of Things en de smart devices die de wereld veroveren. Ontdek in de Telecom Experience hoe u nog meer succes kunt bereiken met telecom.

Bekijk hier het volledige programma in de Telecom Experience

 

Online Leadgeneration World

In de "Online leadgeneration World' zaal kunt u verschillende sessies vinden waaronder een sessie over Social Selling via Linkedin en een sessie over het verdubbelen van de leads uit uw website. Deze zaal is mede mogelijk gemaakt door partner Webstijl. Aanmelden voor een van deze sessies kan door een e-mail te sturen naar marketing@ictwaarborg.nl

Bekijk hier het volledige programma in de Online Leadgeneration World

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2017
Lees het magazine hier online