Stand A6

Meetingpoint: ‘The next big thing in telecom’

Het Meetingpoint: The next big thing in telecom wordt mogelijk gemaakt door vakblad TBM en Connexie. Dit is de plek waar u terecht kunt om innovatieve partijen uit de telecom-wereld te treffen.  

De volgende partijen kunt u ontmoeten op het Meetingpoint Telecom: 

 

Lydis

Lydis is sinds 1 juni 2013 dé telecomdistributeur in Nederland voor IP-communicatie oplossingen met als verzorgingsgebied de Benelux. Lydis levert een compleet en complementair assortiment communicatieoplossingen gebaseerd op IP. Hierbij wordt zeer nauw en professioneel samengewerkt met belangrijke fabrikanten, zoals 2N, Algo, Caretech, Panasonic, Patton, Polycom, Spectralink, Yealink en Yeastar.

      

Contactinformatie
Antennestraat 33
1322 AH Almere
telefoon: 036 20 20 120
website: https://www.lydis.nl/

 

oneCentral

OneCentral is een baanbrekende telecomprovider voor alle zakelijke telefonie- en communicatieoplossingen. Gevestigd in Haarlem verzorgt het bedrijf wereldwijd alle noodzakelijke telecomoplossingen. Met modulaire maatwerk bouwt oneCentral wat de klant van de reseller nodig heeft.

Contactinformatie
Spaarne 17
2011 CD Haarlem
telefoon: 088 - 111 8 111
website: https://onecentral.nl/

 

SoftApp-Distribution

SoftApp-distribution headquartered in Amersfoort – the Netherlands, is a Benelux centric value-add ICT distributor of cutting edge Unified Communications add-on solutions. Our product portfolio consists of UC software applications and tailor-made | customer specific applications, to be used on-premise or in the cloud.

Contactinformatie
Berkenweg 46
3818 LB Amersfoort
telefoon: 085 7735300
website: http://www.softapp-distribution.com/

 

Telador

Telador is een telecomprovider die haar partners in staat stelt om onder eigen naam en label de juiste communicatiemiddelen aan haar klanten te bieden. Het bedrijf gelooft dat moderne communicatietechnologie professionals in staat moet stellen om altijd en overal te communiceren, met elk apparaat, op de meest productieve, betrouwbare en kosteneffectieve manier.

Contactinformatie 
Duinkerkenstraat 37
9723 BP Groningen
telefoon: 0202103210
website: http://telador.nl/

Synnion

Synnion is een organisatie met 14 backoffice medewerkers en 3 partnermanagers. Synnion richt zich niet op eindklanten maar op partijen die energie willen verkopen. U blijft doen waar u goed in bent: uw klant optimaal adviseren en ondersteunen bij contractafsluiting. Op het gebied van energie verkopen, ondersteunt Synnion u waar u dat nodig heeft. Synnion ontzorgt u - mocht dat nodig zijn - op het hele traject. Zodat u morgen nog uw dienstverlening uit kan breiden. 

Contactinformatie
Burgemeester Drijbersingel 25/P
8021 DA Zwolle
telefoon: 085 - 30 38 230
website: https://www.synnion.nl/

 

Maandag 8 mei 2017
vanaf 11.00
Jaarbeurs Utrecht
Route

Meer over de vorige en volgende editie
van ICTVakdag

In 2017 organiseert ICTWaarborg voor de negende maal de ICTVakdag, waar u op een
unieke manier vakgenoten, leveranciers en fabrikanten ontmoet. Lees meer

ICTVakdag Magazine 2017
Lees het magazine hier online